2019-01-09 05:46:42• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő -Végre egy gondoktól mentes nap!

Napi horoszkóp január 9-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Mars és a Merkúr közötti feszültség egyre erősödik. Hivatásában nem úgy mennek a dolgok, mint ahogyan ön elképzelte, vitákra kell számítania, és felettesei is szinte óránként számon kérik önt. Természetesen nem mindig önnek szánják a kritikát, de ami önre vonatkozik, azt igyekezzen minél előbb kijavítani.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Egyik beosztottja, vagy kollégája, akire komolyan számíthatott, váratlanul házasságot köthet, és elutazik. Ez komoly terheket róhat önre. Ha teheti, legalább átmenetileg vegyen fel új alkalmazottat, vagy beszéljen a főnökével a helyettesítésről, különben az ön egészsége kerülhet veszélybe.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Az Ikrek jegyének uralkodó bolygója a Bak jegyében áll, és kellemetlen fényszögben van a Marssal. Annyira erős lehet önben a közlésvágy, hogy alig enged szóhoz jutni másokat. Próbálja lassítani a tempóját és inkább figyeljen, ez többet hozhat a konyhára.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A bolygók kedvezően hatnak az anyagi helyzetére – kivéve a jogi ügyeket, ezek nem várt kiadással járhatnak. Fiatalabb ismerőseivel legyen rugalmas, és ne emlegesse fel a régi gondokat, így elkerülheti a vitát!

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Egy ötlet révén pluszpénzhez juthat. Vigyázzon: a munkahelyi stressz okozta feszültség miatt goromba lehet valakivel, akit amúgy szeret!

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Vénusz és a Jupiter is az ön otthonát jelző sorsterületén vonul át. Ezt az időszakot hasznosan és élvezetesen töltheti otthonában családtagjai vagy közeli barátai társaságában, azért, mert önmagával is jóban van.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A legkeményebb bolygók vonulnak át az ön otthonát jelző sorsterületén. A családjával szembeni kötelességei reálisabbak és nyomasztóbbak lesznek. Lehet, hogy úgy érzi, nagyon zsúfoltan élnek a lakásukban. Ez figyelmeztetés lehet arra, hogy nemcsak az otthoni élet határait, hanem az életcéljait is pontosabban meg kellene határoznia.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A munkahelyén csak olyat ígérjen meg, amit be is tud tartani! Költözéssel kapcsolatos tervei vannak? Írja össze a mostani és az új hely mellett szóló érveket! Ha ismeretlen városba utazik, vigyázzon az értékeire.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Megint túlvállalta magát... Pedig nem ártana, ha több időt töltene a szeretteivel, és éreztetné velük, milyen fontosak önnek! Egy hanyag kolléga komoly fejtörést okozhat, és a szomszédjai is vitát provokálhatnak.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

A Szaturnusz a Bak jegyének uralkodó bolygója áll az ön személyiségét jelző sorsterületen. Talán most tudatosulnak önben az esetleges hibái, és keresnie kell a lehetőségeket, hogy mire van szüksége a jövőbeli fejlődéséhez. Vegye figyelembe mások visszajelzéseit is.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Végre egy gondoktól mentes nap! A Vénusz a legszebb fényszögét veti a Vízöntő jegyére, ami egy új szerelmi kapcsolat kezdetét is jelezheti. Vidám hangulatban van, egyszerűen jól érzi magát és másokat is fel akar vidítani.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold és a Neptunusz együtt áll a Halak jegyében. Tökéletes ez a nap kiállítás-, színházlátogatásra, esetleg baráti beszélgetésekre. Az alkohol fogyasztása mos igen káros, sőt veszélyes is lehet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: